SALIBANDYN MIESTEN MM-KISAT HELSINKI 3.–11.12.2021

SALIBANDYN MIESTEN MM-KISAT HELSINKI
3.–11.12.2021

Anna mahdollisuus -kampanja toi ilon!

Valtakunnallisen Anna mahdollisuus -kampanjan aikana 20.8.–11.9.2021 kerättiin lasten ja nuorten harrastusvälineitä ja – vaatteita, jotka lahjoitettiin Hope ry:n kautta vähävaraisille suomalaisille perheille. 

Noin joka kahdeksas Suomessa asuva lapsi ja nuori elää vähävaraisessa perheessä, jossa ei ole mahdollisuutta harrastaa tai hankkia sopivia harrastusvarusteita. Anna mahdollisuus -hyväntekeväisyyskampanjan avulla sadat vähävaraisten perheiden lapset ja nuoret saavat itselleen toivotun harrastusvälineen.

Valtakunnallisen hyväntekeväisyyskampanjan takana ovat miesten salibandyn MM2020-kisat yhdessä kisojen kumppaniverkoston sekä Hope ry:n kanssa. Kampanja-aikana on kerätty lasten ja nuorten harrastusvälineitä lahjoitettavaksi Hope ry:n kautta vähävaraisille perheille. Keräyspisteinä ovat toimineet Stadiumin ja Starkin myymälät ympäri Suomea.

Katso Peter Kotilaisen tarina

Kun on tahtoa, on toivoa

Hope ry tuo konkreettista apua vähävaraisille tai äkillisen kriisin kohdanneille lapsille ja lapsiperheille. Toiminta tapahtuu vapaaehtoisten voimin, jotka ovat mukana täysin sydämin. Hope avustaa vuosittain 20 000 lasta.

Valitse oma tapasi auttaa:

  • Anna aikaasi. Tule vapaaehtoiseksi.
  • Tee tavara- tai vaatelahjoitus.
  • Tee rahalahjoitus.
  • Liity Hopen jäseneksi
  • Auta yrityksen kautta – ota yhteyttä Hopeen

Salibandyn miesten MM-kisat on valinnut itselleen kantavan arvopohjan kulkemaan kanssaan kohti kisoja. Arvopohjana on liikunnan mahdollistaminen kaikille ja näin yhteistyötahoksi tähän valikoitui Hope ry, joka haluaa, että kaikilla on tasa-arvoinen mahdollisuus myös harrastamiseen.

Urheiluopisto Eerikkilä on mukana edistämässä vähävaraisten lasten ja nuorten mahdollisuuksia liikuntaharrastukseen. Eerikkilä tarjoaa ilmaispaikkoja lasten ja nuorten urheilu- ja liikuntaleireille sekä perheleireille niille perheille, jotka ovat Hopen tuen piirissä. Myös yritykset voivat tukea Hope-perheitä Eerikkilän kautta Eerikkilä Junior Challenge -kisan sponsoripakettiin kuuluvien lippujen muodossa. Lisäksi varustelahjoitukset sekä vapaaehtoistyö Hopen toimipisteessä kuuluvat Eerikkilän ja Hopen yhteistyösuunnitelmaan.

Ensimmäinen kampanjan toteutuskerta syksyllä 2019

Anna mahdollisuus -kampanja toteutettiin ensimmäisen kerran syksyllä 2019 yhdessä MM2020-kumppaneiden kanssa. Tällöin kampanja-aikana harrastusvälineitä kerättiin yhteensä 42:ssa eri Stadiumin ja Starkin myymälöissä ympäri maata. Lahjoitusten määrä ylitti odotukset – lahjoituslavoja kertyi keskimäärin yksi myymälää kohden, lisäksi saatiin 15 ylimääräistä laatikkoa harrastusvälineitä.

Kisojen alkuun

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Kisamatka jatkuu

Salibandyn maailmanmestaruuskilpailut järjestetään Helsingissä joulukuussa 2021. Suomi on hallitseva maailmanmestari, joten luvassa on kaikkien aikojen kisat. Tule mukaan matkalle kohti uusia unelmia!

IFF PARTNERS

OFFICIAL PARTNERS

Suomen Salibandyliitto ry.
Alakiventie 2, 00920 Helsinki

puh. 09 4542140 / 0400 529 017

Suomen Salibandyliitto ry.
Alakiventie 2, 00920 Helsinki

puh. 09 4542140 / 0400 529 017